Ordförande

Träffa vår ordförande Annette Åkerman


Hej Dackekattare!

Annette heter jag som fått det stora förtroendet att bli vald till ordförande i Dackekatten. Tänkte att jag ska berätta lite kort om vem jag är för er.

Jag bor tillsammans med Stefan i Värnamo. Född i Borås. Vi har tre barn och åtta barnbarn.

Hos oss bor fem perserkatter, fyra fertila och en kastrat. Helostrian’s heter vårt katteri. Vi älskar våra underbara perser ❤️.

Tycker att det är mycket roligt att åka på utställningar. Att träffa andra med samma intresse. Att umgås och ha trevligt, skratta och ha god stämning är viktigt. Och då kommer jag in på Dackekatten.

Vår klubb är något som vi ska var stolta över! Vi har här samlats med ett gemensamt intresse - våra underbara katter. Varje ras med sin tjusning.  Det är vi alla som på, var och ens sätt, gör klubben. Det är vi som står för vad Dackekatten är.

Vi i styrelsen lovar att förvalta våra uppdrag på bästa sätt. Vi är en klubb som främst vänder oss till kattälskare i Småland. Skulle du bo någon annanstans är du naturligtvis också välkommen.

I klubben ska vi ha en anda där vi respekterar varandra och har riktigt trevligt när vi möts! På alla de olika mötesplatser vi har, fysiskt, telefon, på Facebook eller på andra sätt vi kan träffas på. Allt med kattens bästa för ögonen. Jag ser fram emot många trevliga möten framöver.

Hör gärna av dig till oss i styrelsen, om du har idéer eller vad som helst som du tycker vi ska arbeta med. Vi vill att ni ska känna vårt engagemang, likväl som vi vill känna ert.


Varma hälsningar Annette